valk wekerom

New Partner: De Valk Wekerom

We are happy to work with Coöperatie ‘De Valk Wekerom’​ UA and look forward to our future cooperation!

De innovatieve en Cloud-based producten van PoultryPlan die alle relevante data binnen pluimveebedrijven en pluimvee-integraties in één oogopslag inzichtelijk maken, zijn binnenkort voor legpluimveehouders in Noord-Nederland beschikbaar. PoultryPlan heeft een overeenkomst gesloten met de aansprekende voerfabrikant De Valk Wekerom uit Lunteren. De Valk Wekerom gaat de farmer-management producten van PoultryPlan beschikbaar stellen aan klanten.

 

De directies van beide bedrijven zijn erg verheugd met deze toekomstige samenwerking. De ambitie van PoultryPlan is om in de landen waar het bedrijf actief is, de beschikbaarheid van de farmer-management producten te vergroten. De samenwerking met De Valk Wekerom en de vorm van de zoektocht naar partners zijn dan ook volledig in lijn met deze strategie. 

 

Inspelen op groei en verdere professionalisering

“Pluimveehouders willen groeien en de bedrijfsvoering verder professionaliseren. Deze ontwikkelingen vragen om een helder overzicht van alle belangrijke kengetallen en managementinfo. Je ziet vaak dat mensen vastlopen, doordat ze overzicht en inzicht in data missen. Dit kan voor onnodige stress zorgen en gaat vaak gepaard met onnodige extra kosten of gemiste opbrengsten. Ook belemmert het gebrek aan praktische overzichten de groei en ontwikkeling van het bedrijf en weten medewerkers niet waar ze aan toe zijn”, laat Mike Jansen, CEO van PoultryPlan, weten. 

 

Eenvoudig data bijhouden en vergelijken

“Dankzij de samenwerking met PoultryPlan krijgen klanten de mogelijkheid om op een eenvoudige manier gegevens bij te houden. Klanten kunnen deze ook eenvoudig vergelijken met collega-pluimveehouders, uiteraard op anonieme basis. We zoeken dan ook gedreven pluimveehouders die het, net zoals wij, elke keer een beetje beter willen doen. De data die wij na goedkeuring van de pluimveehouder via de Farm Monitor terugkrijgen, zorgen ervoor dat we kunnen monitoren wat onze verschillende productlijnen doen. Op deze manier zijn we in staat om maximale verbeteringen te realiseren”, zegt Martin Vervoorn, directeur van Coöperatie De Valk Wekerom.

 

Overzichtelijk dashboard

PoultryPlan biedt pluimveehouders drie farmer-management producten: farmer basic, farmer L, farmer XL. De producten bestaan alle drie uit een overzichtelijk dashboard (homepage), waarop de belangrijkste kengetallen worden getoond van de verschillende stallen. Ook laat het dashboard de vergelijking met de norm zien en de historie en benchmark met collega-pluimveehouders. Rob Giesen, productowner en customer support manager van PoultryPlan: “Hierdoor hebben pluimveehouders na het inloggen één totaaloverzicht van hoe hun dieren het doen en kunnen ze snel handelen als dat nodig is. Uiteraard biedt PoultryPlan hen ook de mogelijkheid verder in te zoomen op allerlei punten binnen het bedrijf, afhankelijk van het gekozen product.”

 

De Valk Wekerom is gespecialiseerd in mengvoeders en beschikt over een respectabel marktaandeel in de legpluimveehouderij. Bij De Valk Wekerom werken deskundige specialisten per diersector die, in overleg met de legpluimveehouder en nutritionist, het beste voer samenstellen voor elke specifieke bedrijfssituatie. De specialisten van De Valk Wekerom begrijpen hoe een boerenbedrijf werkt. 

Download brochure

Thank you for your interest in our brochure.
You can download it here.