PoultryPlan farmer beschikbaar via Bruekers!

PoultryPlan en Bruekers, een merknaam voor opfok- en legvoeders van Voergroep Zuid, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Bruekers gaat de farmer-management producten van PoultryPlan beschikbaar stellen aan klanten.

 

Bruekers is een gerenommeerde voerleverancier met een grote klantenkring in Zuid-Nederland en België. PoultryPlan biedt op haar beurt pluimveehouders innovatieve en Cloud-based producten waarmee alle relevante data binnen pluimveebedrijven en pluimvee-integraties in één oogopslag inzichtelijk worden. Het team van PoultryPlan is erg verheugd met de samenwerking. De vorm van samenwerking en zoektocht naar partners passen namelijk perfect in de strategie van PoultryPlan om de beschikbaarheid van de farmer-management producten te vergroten in de landen waar het bedrijf actief is. Eerder sloot PoultryPlan al dergelijke samenwerkingsovereenkomsten met andere voerleveranciers.

 

Helder overzicht van alle kengetallen

“Pluimveehouders willen groeien en de bedrijfsvoering verder professionaliseren. Deze ontwikkeling vraagt om een helder overzicht van alle belangrijke kengetallen en managementinfo. Je ziet vaak dat mensen vastlopen doordat ze overzicht en inzicht van data missen. Dit kan voor onnodige stress zorgen en gaat vaak gepaard met onnodige extra kosten of gemiste opbrengsten. Ook belemmert het gebrek aan praktische overzichten de groei en ontwikkeling van het bedrijf en weet het personeel niet waar ze aan toe is”, zegt Mike Jansen, CEO van PoultryPlan.

 

Snel benchmarken en vergelijken

“Door de samenwerking met PoultryPlan kunnen we klanten de mogelijkheid bieden om op een eenvoudige manier gegevens bij te houden en deze te vergelijken met collega-pluimveehouders. Uiteraard op anonieme basis. Ook vergelijkingen met eigen koppels uit het verleden zijn mogelijk. De data die wij via de Farm Monitor terugkrijgen, na goedkeuring van de pluimveehouder, zorgt ervoor dat wij snel en eenvoudig kunnen benchmarken en vergelijken. Met één druk op de knop hebben we straks volledige rapporten van lopende koppels, dat bespaart ons enorm veel tijd. Bovendien geeft het onze klanten veel inzicht in hoe we samen maximale verbeteringen kunnen realiseren”, zegt Dirk Briels, specialist pluimvee bij Bruekers.

 

Drie farmer-management producten

PoultryPlan biedt de pluimveehouders drie farmer-management producten: farmer basic, farmer L, farmer XL. De producten bestaan alle drie uit een overzichtelijk dashboard (homepage). Hierop worden de belangrijkste kengetallen van de verschillende stallen getoond, evenals de vergelijking met de norm en historie en de benchmark met andere pluimveehouders. “Hierdoor hebben pluimveehouders direct na het inloggen één totaaloverzicht van hoe hun dieren het doen. Als het nodig is, kunnen ze snel handelen. Het systeem biedt daarnaast de mogelijkheid om verder in te zoomen op het bedrijf, afhankelijk van het gekozen farmer product”, aldus Rob Giesen die als productowner en customer support manager werkzaam is bij PoultryPlan.

 

Bruekers uit Deurne is een merknaam van Voergroep Zuid. Een merk met een lange historie. Begin 1900 begon molenaarsfamilie Bruekers in Nederweert al met de productie van diervoer. Sinds de jaren ‘80 is het bedrijf volledig gespecialiseerd in voer voor legpluimvee en opfok. Met succes. De producten, de kennis van kippen en het vakmanschap van het team worden tot ver in Nederland en België zeer gewaardeerd. Met een volledige focus op leghennen en opfok staan de specialisten van Bruekers klaar om samen met pluimveehouders de bedrijfsvoering nog verder te optimaliseren.

Download brochure

Thank you for your interest in our brochure.
You can download it here.